Ilta oli tällä kertaa vähän pilvinen, mutta tuulta ei ollut luvassa kovin paljoa. Alkukisassa tuulta vielä riitti ihan kiitettävästi, mutta loppua kohti se hyytyi. Naisistoon oli saatu vierailevaksi tähdeksi Janikan tilalle Camilla. Anna oli kolmatta kertaa keulassa ja Anu sai hoitaa spinnun ja keulan skuuttauksen. Lähtöalueelle ajettiin koneella kun melkein tuli kiire. Ehdittiin kuitenkin  nostaa purjeet ja sammuttaa kone ennen varoitusviestiä.

Veneitä oli lähdössä paljon ja viivalla oli aika ahdasta. Startti meni tällä kertaa mönkään kipparin arviointivirheen takia. Ja päästäksemme vapaisiin tuuliin tehtiin venda heti startin jälkeen. Venettä ei oikein saatu kryssilläkään kulkemaan. Voi olla että muu fleetti haittasi tuulia sen verran.

Pohjoispoijun kierron jälkeen aloimme taas etsiä vapaita tuulia ja suunnistettiin eri suuntaan kuin pääjoukko. Ihan hyvin saatiin vauhti pysymään muiden mukana kääntömerkille saakka. Kipparin keskittyminen oli paikoitellenkyllä  pahasti hakoteillä ja aaltoajo ei oikein sujunut. Spinnun noston kanssa tulikin sitten enmmän ongelmia ja aikaa kului. Lopulta spinnu kuitenkin nousi. Tuuli oli tässä vaiheessa jo moinannut ja spiinu ei lentänyt vanhassa aallokossa kovin kauniisti.

Pohjoispoijun jälkeen emme enää jaksaneet spinnua nostaa, vaikka moni muu vene niin tekikin. Loppumatka oli kuitenkin melko sivutuulta.

Ei oltu tälläkään kerralla viimeisiä, mutta ei ole kyllä myöskään paljon kehumista. Paluu maanpinnalle loistavan viikonlopun jälkeen. Sijoitus 28/39.  Mukavan leppoisa purjehdus..