Toiseen päivään lähdettiin jo perinteisemmällä tavalla, eli huonosti nukkuneen kipparin luotsaamana. Tälle päivälle oli ennustettu vielä edellistä päivää kevyempää tuulta. Tuulen suunta oli myös yön aikana vähän muuttunut.

Heti ensimmäisessä lähdössä saatiin huono startti ja jäätiin vähän muista jälkeen. Tuulikentät oli myös todella vaihelevat ja ylämerkillä huomattiin toisen laidan vetäneen tällä kertaa paljon paremmin. Sijoitus päivän ensimmäisessä lähdössä 8.

Lähtöjen välillä rataa jouduttiin jonkin verran korjaamaan tuulen suunnan muutoksen vuoksi. Tuuli kuitenkin oli onneksi ennustettua kovempaa.

Toisessa lähdössä oltiin taas vähän jäljessä, mutta ei ainakaan tarvinnut epäillä varaslähtöä. Tässä lähdössä kolme venettä oli yli lähtöviivan. Jostain syystä satuttiin yhden toisen veneen kanssa aina yhtä aikaa ylämerkille, vaikka saatiinkiin spinnuillessa kasvatettua heihin välimatkaa. Ehdittiinkin sopia siinä toisiamme kierrellessä treffit Kulosaaren kasinolla, pojat kuulemma tarjoaa.Päästiin kuitenkin tästä veneestä eroon viimeislle spinnuosuudella, koska jostain syystä he eivät saanet spinnua ollenkaan nostettua. Viimeisellä alamerkillä saatiin vielä ohitettua yksi vene ja lopullinen sijoitus lähdössä oli 5.

Laiturissa pukeuduimme Prisca-pipoihin ja pikee-paitoihin ja lähdimme odottelemaan tuloksia ja palkintojenjakoa. Kokonaissiojoitus kisoissa oli 6/11. Eli paransimme taas tulosta.