Kolmanteen päivään startattiin yliväsyneen kipparin johdolla. Päiväksi oli luvattu kevyttä keliä. Ja hyvin se toteutuikin, keli oli jopa kevyempi kuin ennuste.

Siirtopurjehdus satamasta lähtöalueelle kesti useamman tunnin, joten naisiston ja kipparin hermot oli koetuksella jo menomatkalla. Tuuli oli todella kevyttä ja jotenkin jo toivottiin, että päivän kisat perutaan kokonaan... tai ainakin että kisa-alue siirretään lähemmäs rantaa.

No lähtö kuitenkin ammuttiin, vaikkakin hyvin paljon aikataulusta myöhässä. Ja tuultakin välillä tuli...

Oltiin taas yllättäen myöhästyä lähdöstä ja vähän jäljessä tultiin lähtöviivalle. Meillä oli kuitenkin lähdössä hyvä vauti päällä, joten kurvattiin heti koko fleetin kärkeen. Ensimmäistä sijaa saatiin pitää vain melkein ylämerkille saakka, jossa jäätiin seisomaan jonkilaiseen tuuliaukkoon ja muut meni meistä ohi.

Ylämerkillä nostettiin spinnu ja ehdittiin jiipata se ennen levittäjää. Tosiaankin tuuli oli hieman ehtinyt vaihtaa suuntaa..

Levittäjältä spinnuiltiin melko sivutuulessa kohti alamerkkiä ja välillä spinnu jopa lensi ihan mukavasti. Tällä kertaa Elisa oli siirtynyt kannelle skuuttaamaan spinnua. Skuuttaus tapahtui selällään maaten ja kommentti naisiston uteluihin oli "näin ne teki Kirassakin".

Alamerkille tultaessa muutama vene pääsi ohi ja lähdettiin kohti ylämerkkiä seitsemäntenä. Matkalla ihmeteltiin outoa kuhinaa ylämerkillä.. ja lähemmäs päästyämme totesimme, että maali olikin siirtynyt sinne.

Ylämäessä saatiin vene hyvin skuutattua ja hitaasti mutta varmasti jätimme kaksi venettä taaksemme. Ihan vähällä oli taas, ettei saatu yhtä pykälää parempaa sijoitusta. Kovasti meiltä yritettiin maalissa udella mikä oli ollut meidän vauhdin salaisuus viimeisellä suoralla. Eihän sitä toki kaikille voinut paljastaa, että meillä ison skuuttaaja kävi vessassa siinä kohtaa :)

Päivän aikana huomasi, että hermot oli kireällä koko poppoolla. En tiedä oliko syynä kisaväsymys vai heikko tuuli... tai ehkä molemmat. Kolmantena päivänä ei ajettukaan kuin yksi lähtö kevyen tuulen vuoksi ja sijoitus siinä oli 5. Kokonaissijoitus Regatassa 7/11.